 
 
 Pitypang 
v. gyermekláncfű
 Pitypang 
v. gyermekláncfű
  - 
   Zöld részek Zöld részek
- Szedegesd le a leveleit amikor még eléggé zsenge, salátának. Főzd 10 percig 
  egy nagy fazékban és merítsd ki. Ez elveszi majd a kesernyés íz nagyját.
-  
- Virág
- A virág jó úgy elkészítve, mint egy préselt virág vagy a bodzavirág, de a legjobb 
  ha bort csinálunk belőle.
-  
- Gyökér
- Ha kora tavasszal ássuk ki a gyökerét - amikor a fejeket betakarítuk - akkor 
  igen jó zöldségféléhez jutunk. Meg kell hámozni mert a külső héj nagyon keserű. 
  Főzzük, majd csepegtessük le, aztán a továbbiakban a sárgarépához hasonlóan használhatjuk 
  főzéshez.
  Beküldte Kristy.
Folyt köv...
  
