Copyright
IRC chatek
sci.astro viták
Planet X Video
 Hungarian
Írni Nancynek 2003 Forrása | ZetaTalk Helytállóság | X-bolygó Megfigyelés | SEGÍTSÉG!
Biztonságos Helyek | Újdonságok | Médiaesemények | Hamisítás! | Fõoldal

Póluseltolódás
Átalakulás
Újidõ
Orientáció
Hívás
Látogatások
Világok
Szabályok
Ébredés
Kormány
Hibridek
Denzitás
Tudomány
Emberi lét
Mítoszok
A ZetaTalk átvezet a hatalmas mennyiségû információn, melyet a zéták közvetítenek válaszként a követükhöz, Nancyhez feltett kérdésekre. A ZetaTalk válaszok olyan témákat fednek le, mint a Póluseltolódás elõjelei, és hogy hogyan kapcsolódik ez a folyamatban lévõ Átalakuláshoz; hogy az eltolódást követõ Újidõben az élet miben lesz más, mint ma; az emberek, de éppúgy más világokból származó idegenek én-központú illetve szolgálatkész szellemi Orientációi, és hogy a Hívás leadása az idegenek felé mennyire figyelemelkerülõ módon keríthet kapcsolatba az egyik vagy másik csoporttal; hogy hogyan értelmezhetõk könnyebben a Látogatások, ha a spirituális irányultságot megértjük; hogy a más Világokból érkezõ látogatókat miként tartja szemmel a Világok Tanácsa, mely az ezek magatartását szabályozó Rendszabályokat fektetett le; hogy miért csak fokozatosan ismerkedünk meg a más világokbéli látogatóinkkal, és hogy mi fogja majd az Ébredés gyorsabb bekövetkeztét lehetõvé tenni; hogy mennyire van tudatában a Kormányzat az idegen jelenlétnek, és milyen mértékben áll kapcsolatban vele; hogy mi az igaz természte és az oka annak, hogy Hibrideket fejlesztenek ki a zéták, hogy a legjobbakat egyesítsék magukból és az emberekbõl; hogy miért képesek az idegenek eltûnni és falakon keresztülmenni, és hogy milyen fizikai és spirituális Denzitás változások lesznek jellemzõk a jövõben; hogy mi a mondandójuk a zétáknak a mi Tudományos elméleteinkrõl, és hogy az emberi természet tanulmányozóiként milyen következtetésekre jutottak a zéták az Emberi lét kérdéseit illetõen, valamint egyenes zétai beszédet a Mítoszainkról.

Troubled Times
Nonprofit
Azoknak, akik szeretnének felkészülni az elõttünk álló Nehéz idõkre, önkéntesek csoportja által összegyûjtött információk állnak rendelkezésre. A Troubled Times és ZetaTalk különálló létesítmények, közös célokért dolgozva. A Troubled Times, Inc., egy Nonprofit szervezet, szintén ugyanezen célokért létesült.

Keresõ
Névmutató
Tüköroldalak
Fõoldal


Magyar oldal frissítve:
2003. március 1.
A ZetaTalk magyar változatát Longint, a Nehéz Idõk magyar változatát Szilárd készíti. A fordításokban segítséget nyújtottak még Zombryo és mások. A túlélõ könyvecske elsõ három fejezetét Szánkó Jimmy, a negyediket Lightspeed fordította.
A ZetaTalk törzsét képezõ 15 témakör tartalomjegyzékszerû nyitóoldalairól navigálva ahol a magyar fordítás még nem készült el, ott az eredeti angol szövegekhez a fejezetcímre kattintva lehet eljutni. (A szövegeken belül a felsõ keretben található kis sorszám úgyszintén az angol verzióhoz visz.)
Még mindig keresünk embereket, akik szívesen segítenének szövegek fordításában. Szintén várjuk
lektoráláshoz ill. fordítási nehézségek áthidalásához profi angolosok, valamint szaktanácsadáshoz elfogulatlan csillagászok jelentkezését, de bármilyen visszajelzést (megjegyzést, kiegészítést) örömmel veszünk. Ha valaki egy párszáz megabájtnyi helyet tudna felajánlani egy éjjel-nappal mûködõ szerveren, többek közt tükrözési célokra, az szintén hasznos segítség lenne.
Az érdeklõdõk feliratkozhatnak a
tthungary levelezõ listára.
A ZT és TT egyben letölthetõ változatát, kapcsolódó linkeket és más adalékokat találhattok
Longint honlapján.
Túléléssel kapcsolatos linkeket, infokat és egyéb letöltéseket találhattok
Zombryo honlapján.
Mivel Nancy webtárhelye korlátolt, ezért le lett csupaszítva a magyar változat szerverre felkerülõ változata. Innentõl a linkelések nem fognak megfelelõen mûködni. Ráadásul egyes fájlok összevissza le lettek törölgetve meg régebbivel lettek felülírva. A longint honlapjáról letölthetõ offline változat sértetlen, és olvasgatáshoz továbbra is ezt javasoljuk. Ha pedig úgy esne, hogy a ZetaTalk.com-on nem lesz lehetséges több frissítés, abban az esetben szintén ezt keressétek, töltsétek le.
Zombryo készített egy magyar
ZetaTalk tüköroldalt, amely böngészhetõ. Azonban mivel ingyenes szerveren van, ezért egyik hátránya, hogy mindig kézzel kell feltölteni, a másik, hogy reklámcsík van rajta, aminek szkriptje beírja magát a .htm fájlokba is. Mindenesetre ez most a hivatalos magyar mirror site, és lehet böngészni, és mivel mi magunk töltjük fel, ezért a magyar fájlok is látszani fognak mind, aktualizáltan.